Deze website is geoptimaliseerd voor Internet Explorer 7.0 en hoger op een Microsoft Windows-platform. Wij raden u daarom aan uw browser te updaten naar een recentere versie.

Download hier de nieuwste gratis versie van Internet Explorer.

Download hier de nieuwste gratis versie van Mozilla Firefox.

Naar de website

Privacybeleid

Iets Anders Design respecteert de privacy van de bezoekers van de website alsook de gebruikers van de programmatuur, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie met onze klanten heeft Iets Anders Design daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

 

Algemeen

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden.

De huidige op de website beschikbare versie van de privacy policy is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt en/of de programmatuur van Iets Anders Design gebruikt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

 

Artikel 1 – Wettelijke bepalingen

Website (hierna ook “De website”): en/of www.ietsanders.org.

Programmatuur (hierna ook “Software”): de software ontwikkeld door Iets Anders Design

Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): Iets Anders Design, gevestigd aan de Willem Passtoorsstraat 6, 3119 HG te Schiedam. KvK: 24438081

Artikel 2 – Toegang tot de website

De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële-, politieke- of publicitaire doeleinden, danwel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

Artikel 3 – De content van de website en de programmatuur

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming danwel het afzien van rechtsvervolging.

Artikel 4 – Het beheer van de website

Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:

de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de website alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren.

Artikel 5 – Verantwoordelijkheden

De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop u verbinding zoekt met de website is uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die u op internet raadpleegt.

De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:

vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy

De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan. Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.

Artikel 6 – Het verzamelen van gegevens

Uw gegevens worden verzameld door Iets Anders Design. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon: als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit. De persoonsgegevens die op de website worden verzameld en/of binnen de programmatuur worden ingevoerd worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u (zoals contact afhandeling) en indien aan de orde voor het verwerken van uw bestellingen, verwerken van facturen en het versturen van mailings (waarop u zich heeft ingeschreven).

Artikel 7 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft eenieder recht op inzage van en rectificatie of wissing van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via info@Iets Anders Design.nl.

Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

Artikel 8 – Verwerking van persoonsgegevens

In geval van schending van enige wet- of waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen. Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

Artikel 9 – Commerciële  aanbiedingen

U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail naar het volgende adres: info@ietsanders.org.

Indien u tijdens het bezoek van de website of het gebruik van de programmatuur enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

Artikel 10 – Bewaartermijn gegevens

De door de beheerder verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald.

Artikel 11 – Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat u bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op u in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Bij verder gebruik van onze website accepteer u het gebruik ervan. Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaats vindt.

Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingssysteem, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq

Artikel 12 – Beveiliging

Iets Anders Design onderhoudt, update en beveiligd zijn website en programmatuur met regelmaat. Alle apparatuur/software en ook de website is, daar waar mogelijk, voorzien van wachtwoord beveiliging. Websites en mail accounts van Iets Anders Design zijn alle voorzien van SSL beveiliging.

Artikel 13 – Beeldmateriaal en aangeboden producten

Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten kunnen geen rechten worden ontleend.

Artikel 14 – Toepasselijk recht

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de woonplaats/vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

Artikel 15 – Contact

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u zich richten tot:  info@ietsanders.org

 uur
zuivere energie
verantwoordelijk

Door de tijd …

Sinds mensenheugenis, van de grottekeningen in

Altamira tot het heden, is de mens een bewust en

doordacht wezen. Door het gebruik van alle

zintuigen – zien, horen, voelen, ruiken,

proeven – ontvangen wij informatie over

verdere beslissingen die wij in ons leven zullen doen.

 

Dit is een gebied dat de moderne vormgeving bestudeert,

met de natuur als leraar en haar wetten als een

bron van inspiratie. De taak van een ontwerp is het

leven op aarde en daarbuiten kwalitatief, functioneel

Een NIEUW concept

 

Ons ontwerp- en productieteam bestaat

uit creatieve, hoog gekwalificeerde mensen

met een expressieve individualiteit en

frisse, originele ideeën.

 

Door een andere invalshoek op de genomen taken,

voeren wij de nieuwe normen in bij visuele en

functionele oplossingen. Ideeën, onderzoek

en ontwerp zijn zichtbaar door de positionering

van onze klanten in de markt

VAN IDEE tot uitvoering

 

Met behulp van jarenlange ervaring en

moderne technologieën, voeren wij alle wensen

van onze klanten uit in 2D, 3D en 4D design – model.

Onze “total-design” oplossingen worden

gerealiseerd met behulp van internet- en softwaretechnologie.

Industrieel, commercieel en grafisch design

maar ook fotografie, drukwerk en video productie.

 

Ongeacht het stadium van ontwikkeling van een product

of dienst dat u op de markt wilt introduceren – met respect voor

authenticiteit, functionaliteit en dimensionale aspecten – zijn

iets ANDERS…

 

> Een nieuw concept op het gebied van originaliteit;

> De mens en zijn behoeften staan bij ons centraal;

> Ontwikkelde bewustwording van het milieu

voor het behoud van de natuur;

> Voor productie overschotten vinden we nieuwe toepassingen;

> Alles gecentraliseerd;

> 360° nauwkeurige analyse van de markt, concurrentie,

producten, diensten, doelgroepen …

> Marktpositionering;

> Strikte naleving van de korte realisatietermijn;

> Optimale prijs / kwaliteit verhouding;

0,1,2,3,4,5 en klaar!

 

Zaken doen baseren wij op drie basis principes:

verantwoordelijkheid > vrijheid > authenticiteit.

 

Stap 0

Permanente educatie en het gebruik van nieuwe “iets anders”

technologieën en trends.

 

Stap 1

Een precieze analyse van de projectvereisten, levertijden,

budgetten en doelgroepen.

 

Contact

Willem Passtoorsstraat 6  /  3119 HG Schiedam  /  HOLLAND  /  Tel. +31 (0)10 437 40 30  /  (0)614 570 470  /  E-mail: info@ietsanders.org

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten